Jan Van der Heyden -
www.frame24.be

"Bij Frame 24 kennen we Margaux al sinds vele jaren als bijzonder veelzijdig, uiterst klantvriendelijk maar bijzonder oplossingsgericht. Wanneer er afspraken moesten gemaakt worden met verschillende partijen slaagde Margaux er steeds in om dit vlot te laten verlopen, haar dossiers waren steeds perfect voorbereid zodat wij ons werk zonder al te veel problemen konden doen. Als er dan toch onvermijdelijke problemen opdoken, wist Margaux er steeds met een creatieve maar effectieve oplossing voor te zorgen dat alles in orde kwam. Maar misschien is haar allersterkste punt wel dat zij erin slaagt om verschillende rollen naadloos in elkaar te laten overlopen: office manager, klantensupport, makelaars ondersteunen, leverancierscontacten, alles kan ze aan en met een wonderbaarlijke efficiëntie en steeds met de glimlach."

 

Bart Cassiers
voormalig werkgever

 
 
"Van de 30 actieve jaren bij De Boer & Partners heb ik het genoegen gehad om er ca 10 daarvan samen te werken met Margaux. Veel meer hands-on dan Margaux kom je ze niet tegen. Heel oplossingsgericht, heel praktisch ingesteld, steeds klaar om te helpen waar nodig, steeds nadenkend over de beste manier om administratief te optimaliseren. Genoeg aan een half woord."

 


Thanee Ennekens -
www.solittvastgoed.be.be

 
 
"Margaux is een bekwame vrouw met veel ervaring! Ze werkt snel en vooral nauwkeurig. We zijn zeer tevreden van haar werk en zouden haar enkel maar aanbevelen!"