Diensten

Administratief

Administratief

Als ondernemer weet u maar al te goed dat er periodes zijn waar de administratieve workload minder is. Of er is net veel werk, maar de interne structuur zorgt dat er chaos is ontstaan binnen uw onderneming. Onze proactieve aanpak helpt u en uw team door dit alles te optimaliseren.

Tijdsbesteding

Tijdsbesteding

Vaste medewerkers kosten u als ondernemer veel geld. U steekt veel tijd in opleiding van uw personeel, zonder dat u een zekerheid heeft dat ze lange tijd zullen blijven. Er is geen budget om iemand full time in dienst te nemen OF tijdens piekmomenten zou een extra paar handen welkom zijn.

Human Resources

Human Resources

Naast de opleiding van eigen personeel zijn er nog heel wat andere zaken waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Denk maar aan het sociaal secretariaat, de opmaak van de contracten, extra legale voordelen, vakantiegeld enzovoort. Bovendien wijzigt de regelgeving hieromtrent zo regelmatig, dat het vaak onmogelijk is om dit binnen uw tijdschema op de voet te kunnen volgen.

Tijdelijke projecten

Tijdelijke projecten

Het gaat slechts om een tijdelijke toename van werk zoals bv een nieuw project, een event, een beurs, een open bedrijven dag, een tijdelijke commerciële actie, …